Stichting WIEC nieuws

Gratis omscholing voor vrouwen naar ICT

Samenwerkingspartner Stichting Komp u ter hulp heeft budget gekregen van het Oranje Fonds om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden als ICT beheerder, helpdeskmedewerkster.
Omdat Komp u ter hulp al jaren streeft naar meer vrouwen in de ICT is het uitgangspunt om vrouwen op te leiden c.q om te scholen, waarvan op afzienbare termijn hun werkzaamheden geautomatiseerd gaan worden en derhalve werkloos worden of al zijn.

Er zijn 6 werkplekken waar dan ook geen kosten aan verbonden zijn.
Nog 1 plek vrij.
Meer informatie.

Stichting WIEC en Belastingservice Thuis staan ook in 2020 voor  U klaar

Stichting WIEC en Belasting Service Thuis hebben de handen ineen geslagen.
Wij staan ook in 2020 vanaf 1 februari al voor u klaar om ook zonder Digid uw belastingaangiften te verzorgen op ons kantoor of bij u thuis aan de keukentafel.

Stichting WIEC bestaat in juni 2020 13 jaar.
Onze diensten zijn inmiddels in de regio Haaglanden een bekend gegeven.  Steeds meer klanten, waaronder vooral ouderen weten ons te vinden en onze producten breiden zich dan ook in 2018 uit. Het persoonlijke contact wat wij hebben met onze klanten wordt alom gewaardeerd.

Het product klussendienst en huisontruiming verwachten wij ook in 2020 veel van. U hoeft de deur ook in 2020 niet uit want de mensen van Stichting WIEC komen naar u toe. Voor velen is het woord keukentafelgesprek een nieuw fenomeen. Voor Stichting WIEC is het al ruim 13 jaar een vanzelfsprekendheid. Waar die keukentafel staat maakt ons niet uit.

Ben u als gemeente of als organisatie ge´nteresseerd in de service van Stichting WIEC? neem dan contact met ons op.
We bekijken graag met u wat we voor elkaar kunnen  betekenen.

Van Bleysweijckstraat 91
2613 RR Delft