Administratie- en belastingzaken

Een van de diensten welke wij sinds 1 april 2011 aanbieden is administratieve ondersteuning en het verzorgen van belastingaangiften voor particulieren.

Stichting Wiec heeft diverse administratieve kanjers in dienst. Zij zijn al vele jaren gespecialiseerd op administratief gebied. Zij hebben inmiddels vele soorten administraties op orde gebracht voor particulieren. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van belastingaangiften. Ook hebben zij zich via vele cursussen verder gespecialiseerd op diverse administratieve vlakken en beheersen zij het organiseren van administratie als geen ander.

Dit doet Stichting WIEC voor u:

Uw administratie op orde brengen.

Maandelijks afhandelen van uw binnengekomen post.

Belastingaangiften.

Meerjaren belastingaangiften 2009-2013.

Aanvragen toeslagen.

De kosten als u Stichting WIEC inschakelt voor u gehele administratie:

De eerste afspraak is bij u thuis of op ons kantoor. U geeft aan wat u van ons verwacht. Wij nemen uw administratie mee en geven aan hoeveel uur wij nodig hebben om de administratie voor u op orde te brengen. Wij vertellen u wanneer wij uw administratie keurig in orde bij u terugbrengen of dat u deze bij ons op kantoor kunt ophalen. Deze uren berekenen wij op uurbasis.

Ook kunt u gebruik maken van ons jaarabonnement, dit houdt in dat wij  uw administratie eerst voor u  ordenen en daarna voor u bijhouden, wij komen daarvoor een aantal malen per jaar bij u langs om uw administratie bij u op te halen te ordenen en alles met u door te spreken.

Tarieven belastingzaken:

Aangifte inkomstenbelasting € 60,00
Aangifte inkomstenbelasting partner € 75,00
Voorlopige aanslag € 60,00
Meerjarenaangifte 2009-2013 € 275,00
Aanvragen toeslagen € 55,00

Tarieven administratieve ondersteuning:

Intakegesprek € 55,00
Ordenen algehele administratie (uurtarief) € 55,00
Up to Date houden administratie (uurtarief) € 55,00
Jaarabonnement voor uw algehele administratie € 600,00

Bij een huisbezoek berekening wij een toeslag van € 15,00

Voor vrijblijvende informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Stichting WIEC, Schieweg 93, kamer 1.09A, 2627AT Delft, telefoon 06-16676635, info@stichtingwiec.nl, www.stichtingwiec.nl.Stichting WIEC neemt binnen 24 uur contact met u op.