Welkom


 

Stichting WIEC in in 2007 opgericht door ervaringsdeskundigen die al vele jaren actief zijn in de welzijnssector en het bedrijfsleven. De leden bij Stichting WIEC werken vanuit hun affiniteit met de doelgroepen.

Stichting WIEC staat bekend als slagvaardig, deskundig en professioneel. Ons credo is, groot in kleinschaligheid. Stichting WIEC heeft geen vergadercultuur maar een cultuur van  "er voor gaan". Stichting WIEC werkt met mensen die op projectbasis aan de slag gaan en weten hoe ze een bepaalde problematiek aan moeten pakken. Nieuwe activiteiten of ontwikkelingen zullen op onze website geplaatst worden zodat u op de hoogte blijft van wat Stichting WIEC doet of gaat doen.

Voor onze samenwerkingspartners hebben we een aparte pagina gemaakt. De samenwerkingspartners zijn belangrijk omdat, als men Stichting WIEC benadert voor een opdracht, we ook de samenwerkingspartners mogelijk in kunnen zetten vanwege de verschillende disciplines welke zij hebben. Dat zorgt voor de  mogelijkheid om een kompleet pakket bij Stichting WIEC in te kopen. Vooral bij projecten in achterstandswijken is dit een groot voordeel, voor zowel de kwaliteit als het financiele voordeel voor de opdrachtgever. Dit komt omdat u als opdrachtgever geen verschillende organisaties hoeft in te huren. Stichting WIEC neemt de regie en verantwoordelijkheid in samenspraak met u als opdrachtgever.

Aan de rechterzijde van deze pagina, kunt u ons aanbod bekijken door op de diverse linken te klikken. In diverse steden hebben we te maken met productsubsidiering, wat betekent dat men aan de vaste partners vasthoudt. Toch gebeurt het steeds vaker dat men kiest voor een organisatie als Stichting WIEC omdat een frisse wind door een wijk, verrassende effecten kan hebben.

Het werkveld van Stichting WIEC is breed. Dit was vooral eerst Haaglanden maar sinds kort ook de regio Rotterdam. De flexibele instelling die wij hanteren, is vandaag de dag van groot belang. Vooral op het gebied van wijkopbouw en buurtparticipatie hebben we veel ervaring. Bijvoorbeeld het opzetten van casu´stiek en leefomgevingsoverleggen waar alle partners uit de wijk bij betrokken worden. Ook met het product administratieve ondersteuning en woningverbetering zijn we inmiddels bij diverse organisaties in beeld. Stichting WIEC ontwikkelt activiteiten als blijkt, dat hier ook behoefte aan is, en als we zeker weten dat wij de kwaliteit kunnen leveren waar wij voor staan.

Stichting WIEC lost problemen op in de wijken of maakt deze hanteerbaar door vooral de wijkbewoners erbij te betrekken. Voor ons is de wijk namelijk de bewoners. Buurtparticipatie zonder de bewoners is namelijk een utopie en gedoemd te mislukken. Leefbaarheid in de wijken is vaak niet meetbaar, maar wordt zichtbaar als er op een integrale manier iets aan gebeurd, en dat is nu net waar Stichting WIEC in gespecialiseerd is.

Stichting WIEC is een organisatie die graag samenwerkt met als doel, de doelgroepen op een goede manier een kans te geven. Als iemand geen kans aangeboden krijgt, heeft deze ook geen kans. Heeft u dezelfde mening neem dan contact op met ons, wij zullen u dan binnen 24 uur benaderen voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

 

 

Stichting WIEC

Administratie- en belastingzaken

Welzijn Producten

Samenwerking 
zorgaanbieder Florence

Samenwerkingspartners 
Stichting WIEC

Komp u ter hulp

Buurtparticipatie

Bestuur

Contact