Home

 

Welzijn producten 2018

 

 

Adviseur sociaal domein

Organisaties en gemeenten die hulp en/of advies nodig hebben van iemand die echt weet wat er speelt binnen het sociaal domein en U wellicht oplossingen kan aandragen, raden wij  contact met ons op te nemen. 

Met onze landelijk bekende specialist in het sociaal domein, Bram Stoop kan van te voren afgesproken worden hoeveel uren u hem wilt inhuren.  Op dit moment is hij 16 uur per week beschikbaar.

 

Klussendienst voor ouderen

Stichting WIEC vierde  in juni 2018 ons 11 jaar. In deze jaren heeft Stichting WIEC een reputatie opgebouwd als betrouwbaar  en als een organisatie die doen wat ze zeggen. Behalve administratieve ondersteuning welke we in Haaglanden aanbieden, zijn we nu ook gestart met een klussendienst.

 

Onze klussendienst is niet alleen een plafond witten of muren sauzen want, ook hier gaan we net weer een stapje verder. Ouderen of mensen die zelf eerder genoemde klussen niet zelf kunnen ons bellen. Ook woningcorporaties die een woning willen laten oppimpen kunnen ons bellen of mailen. Ook hebben we sinds kort een tuinservice, we houden  uw tuin bij maar ook  schilderklussen draaien we onze hand niet voor om. 

 

De werkwijze van de klussendienst is als volgt: heeft u een klus  dan belt u ons op of u stelt uw vraag via de mail. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een vrijblijvende prijsopgave cq offerte voor u te maken. De ervaring leert dat we er dan snel uit komen zodat we dat op korte termijn bij u aan de slag kunnen gaan. We werken met mensen die betrouwbaar zijn en vakwerk leveren. 

 

Huisontruiming

In het verleden hebben we het product huisontruiming al aangeboden maar we zijn er opnieuw mee gestart gezien de vragen die we hier over hebben gekregen. Vaak is een huisontruiming het gevolg van  overlijden of andere nare gevolgen. Makkelijk is het dan om dit uit handen te geven wetende dat de spullen die nog gebruikt kunnen worden terecht komen bij mensen die het echt nodig hebben. Het is dus niet altijd zo dat de spullen in een vuilcontainer belanden. We zijn ook bereid een vergoeding te betalen voor de inboedel als deze nog geschikt is voor hergebruik.  

 

Uw huis wordt netjes veeg schoon opgeleverd en u kunt dan met een gerust hart de controle van de woningcorporatie laten doen. Reparaties worden  op verzoek gedaan en mogelijk als het een woning betreft die in de verkoop moet doen we nog extra zaken ook zoals muren en plafonds sauzen. Kortom ook hierbij kunt u met ons alle kanten op. Ook hierbij geldt dat we binnen 24 uur contact met u opnemen en snel als mogelijk aan de slag gaan.

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.